top of page
Search
  • Writer's picturedare acoustic

Grizenje nohtov.

Objestno si rinem levi prstanec v usta, kot petletnik ki čaka na jabolčno kašo z dodatkom Nutelle. Včasih sem živčen ko razmišljam o ljudeh. Zaboli me klišejskost. Držijo se nad gladino, samo ne morejo se povzdigniti. Držijo se nad gladino ravno toliko da lahko živijo. Škoda. Ampak folk si ne upa, je pač presran da bi si upal poskusiti kaj novega. Potem pa boli in tišči glava -> ker ne počneš nič takega kar hočeš, ampak samo tisto kar pričakujejo od tebe. Nič kreativnega. Nič drznega. Pometi pred svojim pragom in stopi čez njega v temo in neznano. Jezen sem na trenutke zaradi tega. Kot da da si želim da bi lahko s kom tekmoval, pa ni pravega tekmeca? Ali pa vsaj sopajdaša? Ne vem točno, ne znam definirati. Race against myself maybe, proably...


Razumem in štekam tvoj "comfort zone". Bodi na toplem, jej in pij toliko kot telo od tebe zahteva, ne prečkaj mej prepovedanega - ker te lahko doleti božja kazen. Leži v svojem fotelju in čakaj na višjo inštanco da ti odpre duri svobode. Do takrat pa srkaj milost nadrejenih in se pritožuj po spletu - v gostilni se trenutno ne moreš. Hahhaa. Prav ti je. Jap, jeza in neke vrste gnev sta sedaj v meni. Absurdnost sedanjosti, pomešana s človekovo vodljivostjo in nagnjenostjo k jamranju. Sledenju gotovosti, izmikanju realnosti in jokcanju nad preteklostjo, ki je nikoli več ne bo. Včasih se tudi sam ne spoznam, od kje točno črpam srd za to drugo temnejše in arogantejše lice. Mi pa je prijatelj zadnjič povedal zanimivo stvar. Da včasih, je potrebno vklopiti tudi jezo. Ujeziti se nad nečim. Vse je bojda sestavljeno iz ljubezni, ki jo ščiti žalost, ki jo ščiti jeza. Če jezo uporabiš na pravilen način, potemtakem bržkone transcendiraš direktno v ljubezen? Ja, naj bi bilo tako. Pri meni trenutno deluje. Sedaj nisem več tako razdražen kot na začetku pisanja tega bloga, ker sem pač malo popi*dil.


Popi*zdi tudi ti in pusti jezi da na pravilen način uporabi svojo moč in prestreli trupla obupa, nemoči, podrejenosti in strahu. Direktno ustreliš in dobiš. Edino ti veš kaj ti je pomembno v tem kratkem času obstoja na mamici zemljici <3.


Delovalo je. Hvala za pozornost. Noht ne rine več med zobe.


Če kdo hoče novi album v fizični obliki, naj se javi na messenger :)))


Take care people!



19 views0 comments

Recent Posts

See All

Krik!

bottom of page